Reanima & TDM

Reanima és una empresa especialitzada en el subministrament de desfibril•ladors, material sanitari, cursos de primers auxilis i acreditacions per a l’ús del DEA.
Des de Reanima es vol conscienciar a la població de la importància de portar una vida saludable i d’estar preparats per a imprevistos relacionats amb una possible emergència mèdica. Així doncs, estan adreçats a tot tipus de públic.

TERRA DE MAQUIS espai cardioprotegit

Reanima sense dubte ens ha feta donar de la importància i responsabilitat que tenim els organitzadors de events esportius com el nostre. Assumim una responsabilitat que va mes enllà de que la gent s’ho passi be, sinó que també hem de respondre davant de imprevistos no tant agradables com pedalar. Estem en un país que ens hem de posar les piles en protecció i prevenció sanitària.
Reanima es una empresa jove però amb membres al seu equip amb molta experiència, coneixedors de les necessitats de events com els nostre, per això ens han assessorat i garantit la protecció adequada, s’han coordinat amb els Mitjans sanitaris com creu roja i hem establert les bases del PAU (Pla Autoproteccio) que tot i no ser obligatori tiraren endavant. Val a dir sobre el tema del PAU que lo important creiem que no es fer-lo sinó que es fer algo per poder prevenir i actuar amb rapidesa, un paper o aguanta tot, l’equip humà com reanima i creu roja son mes important que qualsevol paper que els ajuntaments ens demanen, son la base perquè els participants se sentís segurs, i clar, quin preu te la seguretat ?
Durant l’event hi haurà un vehicle 4×4 totalment equipat per fer el servei sanitari que calgui juntament amb la coordinació del altre serveis mèdics.
Reanima posa al servei de la cursa, la possibilitat de dotar a una moto de les d’obertura i tancament, amb un desfibril•lador dotant al seu conductor per si en cas de emergència requereix la seva utilització.

Es farà difusió de la importància de la correcta assistència entre els voluntaris per aquest mateix motiu es realitzarà un taller per als inscrits i per al personal voluntari sobre Primers Auxilis i SVB (Suport Vital Bàsic) + DEA (Desfibril•lador).
Un cop acabat el curs, les persones interessades en la tramitació d’un títol sobre primers auxilis i l’acreditació pertinent per a l’ús del desfibril·lador, gaudiran d’un preu especial de per a les dues tramitacions, donant així un tracte exclusiu als inscrits a la cursa i als voluntaris.