Premis recorregut

Tal i com varem fer en edicions anteriors aquest any hem creat trams a l’aplicació strava que ens serviran per donar premis als inscrits que realitzin més ràpid el segment. El funcionament és senzill, només heu de penjar el track els dies posteriors de la cursa a l’aplicació de l’strava  i nosaltres analitzarem les dades i procedirem a anunciar els guanyadors! Per participar-hi heu de formar part del grup. A més a més, per optar al premi us heu d’unir al club de Terra de Maquis 2014 del Strava (http://www.strava.com/clubs/25766)  Els premis son els següents:

Casc Rudy Airstorm

rudy
El casc s’entregarà al mes ràpid en completar el segment de descens. Aquí teniu el detall del tram: “OSITO RIVER PARK”http://www.strava.com/segments/7168149?filter=overall

Es convocarà al guanyador a les instal·lacions de Rudy Project perquè reculli el seu casc AIRSTORM, un cas nou del 2014 que ofereix un pes i unes prestacions de alta gamma.

DMT LYNX

Hi haurà un premi especial al premi de muntanya que serà el primer corredor que passi per aquest punt durant la segona etapa de l’edició 2014. El premi seran unes bambes DMT de muntanya model LYNX com les de la foto, que a posterior s’haurà de passar a buscar per les instal·lacions de la marca situades a St. Fruitós de Bages.

Aqui teniu el detall del tram: TORRE DEL MORO:  http://www.strava.com/segments/7168072?filter=overall

dmt