FAQ’s

On em puc inscriure ?

Únicament via web, omplint tot el formulari i fent el pagament a través del TPV Virtual.

On puc recollir el dorsal ?

A la botiga Tomàs Bellès el divendres 13 de juny o, tot i que no és recomanable, el mateix dia del event abans de la sortida.

Puc només córrer un dels 2 dies ?

NO. Només es pot córrer els 2 dies i amb dorsal, tot corredor sense dorsal no tindrà cap avituallament, serem molt estrictes en aquest aspecte, ja que sinó, és un greuge pels que han pagat.

Puc anar a dormir a casa ?

SÍ. Ara bé, el preu de la inscripció serà el mateix i cal tenir en compte que l’arribada de la primera etapa serà entre les 16h i les 20h i que l’endemà, diumenge, la sortida serà a les 7:30h, per tant, no teniu massa marge de temps per anar a casa.

Per què cal GPS ?

Perquè el recorregut no estarà marcat, només les entrades dels senders complicats o els trossos perdedors. El recorregut, per tal de mantenir l’esperit d’aventura, el respecte al medi ambient i l’argument maqui, no estarà mai marcat.

Puc córrer si no tinc GPS ?

NO. És molt important portar GPS ja que, tot i anar amb grup, pot haver-hi algun imprevist i cal saber utilitzar-lo.

Com porto l’equipatge fins el lloc de dormir ?

Aquest any la sortida i arribada es farà des de Castellnou. Per tant, no caldrà transportar el equipatje.

Què cal portar per dormir ?

Cal portar un sac de dormir, tovallola i tot el que et calgui per passar la nit.

Què dinarem, soparem i esmorzarem ?

El menú és tancat i no es pot triar. El dinar del primer dia serà durant la ruta, en un control de pas al km 85 aproximadament, a l’aire lliure, l’organització us proporcionarà coberts, plats, gots i tot el que us calgui per menjar. No és obligatori parar-se i també podeu portar-vos-el vosaltres.