Exposició Cares Maquis

El proper dia 14 de juny al Village de Terra de maquis i dins la Fira d’activitats Outdoor s’inaugurarà l’exposició CARES MAQUIS. Aquesta pretén difondre els valors del projecte mitjançant diferents “cubs” i fotografies dels diferents participants que han anat passant durant aquests darrers anys per un dels events més durs i exigents de l’esport de la bicicleta de muntanya a nivell nacional.

Les imatges reflecteixen la satisfacció per haver superat part del repte, per haver acabat la primera etapa, la mes dura amb 130km i més de 8 hores de durada, arribant fins a les 15 hores en algun dels casos. Alhora en les fotografies s’aprecia el colpiment dels kilòmetres, la sang de les branques, esbarzers i obstacles que s’han d’haver superat per arribar fins el final d’etapa, un reflex mes del pas del temps, del sacrifici que suposa tirar endavant amb els nostres somnis però alhora la satisfacció per haver-los aconseguit.

caresmaquis

Terra de maquis és mes que un event de dos dies, és un projecte anual, amb cursos exposicions, tallers, sortides especials i moltes activitats que els mateixos corredors volen tirar endavant.

Aquesta exposició és fruit de l’excel·lent treball d’un fotògraf referent en el món de l’esport com és MARC SIXTO. En el seu treball destaquen projectes com els plens de patum, el correfoc de Manresa, sessions de moda i participacions en esdeveniments de neu com a fotògraf oficial. Sense dubte la seva consolidació ha arribat amb terra de maquis, on ens mostra amb CARES MAQUIS la seva perspicàcia per captar el moment just de satisfacció i cansament, antònims però alhora indivisibles un de l’altre.

Els participants podran adquirir alguns dels seus “daus” al mateix village o posant-se en contacte amb l’organització.
Per poder mostrar l’exposició, o utilitzar alguna de les fotografies poseu-vos en contacte a marc@sixtophoto.com