Dades tècniques | Briefing

L’esdeveniment té l’al·licient de passar pel màxim de senders i corriols possibles sempre que es pugui. És possible que després de superar el repte vulgueu estar una temporada sense fer més senders i corriols.

El recorregut no està marcat, tan sols trobareu senyals d’advertència i indicacions en els punts que creiem conflictius. Per tant, és obligatori l’ús del GPS.

El recorregut és exigent i no us espereu fer mitjanes molt altes. Podeu consultar les classificacions d’anys anteriors, però la mitja en conjunt és d’uns 12 km/h. Heu de pensar que l’índex IBP (duresa) és de + 480, quan per exemple en proves com la Selènika és d’un màxim de 200, o la Berga- Santpedor és de 100, o la Pedals de Foc que en té 350. Per tant, Terra de Maquis és un repte i potser el recorregut més dur que podeu afrontar en 2 dies.

L’esdeveniment té l’atractiu de recórrer els paratges per on es movien els maquis, últims combatents del règim franquista, anarquistes i personatges de gran fortalesa capaços de sobreviure en el bosc durant setmanes, caminar quilòmetres i tenir la força per mantenir la ment en el seu objectiu.

Llicència i cobertura

Us recomanem que tingueu la llicència federativa que us cobreixi la pràctica del BTT. Si no és així, indiqueu-ho en la inscripció i us en haurem de fer una pels 2 dies.

Recollida de dorsals

Aquest any la recollida del dorsal i el welcome pack MEBALINE es farà de la següent manera:

  • El dijous dia 12 de juny a partir de les 18:30h a la Botiga TOMÀS BELLES de Manresa
  • EL divendres dia 13 només es podrà recollir el dorsal a CASTELLNOU DE BAGES de 18h a 22h. No es donaran dorsals a la botiga TOMÀS BELLES.
  • El dissabte previ a la sortida (NO RECOMANABLE) de 6:00h a 6:45h

Respecte

El recorregut no està tancat al trànsit d’altres vehicles o vianants, per tant, cal respectar-ho. És important, també, no llençar cap paper ni brossa a terra, penseu que tots hem de gaudir de l’entorn.