Curs RENDIM per a grans reptes esportius

OUTCAT i RENDIM (Serveis de Medicina i Psicologia de l’Esport) han arribat a un acord de col·laboració per desenvolupar diferents accions professionals i formatives en el marc de l’edició de TERRA DE MAQUIS 2013.

RENDIM és una empresa especialitzada en serveis mèdics i psicològics dirigits als esportistes i usuaris d’activitat física, i oferirà un taller gratuït per a tots els inscrits a la TDM ’13 orientat a l’assessorament i orientació mèdica i psicològica. Aquest taller, que es celebrarà el proper dia 21 de març a la FUB de les 19:30h a les 21:00h, té com a objectiu principal donar eines als participants per preparar-se per aquest gran repte esportiu, considerant temes com la suplementació, variables fisiològiques implicades en la preparació i participació en una cursa com la TDM, principals habilitats psicològiques per fer front al repte i resoldre els dubtes dels participants sobre aquestes dues disciplines científiques que estudien la conducta esportiva.

L’actual conveni de col·laboració inclou també diferents serveis professionals dels quals es podran beneficiar els corredors durant el transcurs de la cursa d’enguany.