Creu roja & TDM

Després de la feina de les últimes edicions, aquest any creu roja ha ampliat el seu dispositiu de prevenció i actuació durant el cap de setmana del event de Castellnou per tal d’augmentar-ne la seguretat i la rapidesa d’actuació en cas d’incidència.

La coordinació entre REANIMA, CREU ROJA i MAQUI.ORG es fonamental per garantir l’atenció i servei sanitari que terra de maquis exigeix. Recordem que el 2013 un 40% dels participants va abandonar.

L’autoexigència de la organització de l’event per garantir el preventiu i el pla d’actuació correcte ha estat una prioritat molt gran durant el 2014, per aquest motiu s’ha anat mes enllà i s’ha realitzat el Pla d’Autoproteccio

Com ja sabeu, aquest any hi havia la possibilitat de fer una donació d’un 1€ de la inscripció a la creu roja. El total recaptat amb aquestes donacions anirà destinat al projecte JNA (Joves del nucli antic). S’utilitzaran per pagar part o la totalitat de l’equipació del equip de futbol que actualment competeix a la lliga comarcal.

A més a més, durant tot el cap de setmana del event, Creu Roja tindrà una carpa al village de Terra de Maquis a CASTELLNOU DE BAGES on es realitzarà recollida de material esportiu nou o de segona mà que es vulgui donar a l’entitat. Objectes que els hi poden fer servei son: pilotes, bambes, bicicletes i material esportiu en general.

CAMPANYA DE RECOLLIDA DE MATERIAL ESPORTIU
#FIRAOUTDOOR
http://firaoutdoor.blogspot.com.es/